En liten julehilsen

En liten julehilsen

TAKK FOR I ÅR!
Året 2019 har vært litt annerledes, da jeg har vært heltidsstudent. Jeg har gjennomført ultralydutdanningen for jordmødre på NTNU i Trondheim. Nå som eksamen er bestått, kan jeg kalle meg for ultralydjordmor!

Det å bli ultralydjordmor har for meg vært en stor drøm. Det har vært en bratt læringskurve og jeg har lært mye spennende om ultralyd i et helt fantastisk fagmiljø. Jeg har lenge vært fascinert av at man kan se inn på barnet i magen ved hjelp av ultralyd. I tillegg syns jeg det er et nyttig verktøy å ha kompetanse og kunnskap om.

Etter denne utdannelsen vil min jobb som jordmor ikke bare foregå på føde- og barselavdelingen. Jeg skal også få hilse på og bli bedre kjent med flere barn i magen gjennom ultralydundersøkelser. Jeg skal for eksempel gjøre rutineultralyd, som alle gravide får tilbud om rundt svangerskapsuke 17- 19.

En liten julehilsen
Da utdannelsen har tatt mye tid, er dette en årsak til at dere har hørt litt mindre fra Jordmornytt gjennom året. Allikevel har året for Jordmornytt vært bra. Antall følgere har økt og vi har startet med nyhetsbrev.

Jordmornytt sine mål for det neste året er å besvare flere spørsmål leserne lurer på og forsette å sende ut nyhetsbrev med spennende temaer. I tillegg vil det komme noen fine og enkle strikkeoppskrifter til baby.

Topp fem innlegg dette året er:

Jordmornytt ønsker deg en god jul og et godt nyttår. Vi ser frem til 2020.

Hvis du ønsker å få tilsendt nyhetsbrev fra Jordmornytt, kan du melde deg på under:)

Meld deg på nå

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Jordmornytt.no:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: