Jordmornytt er på Instagram

Instagram

Nå har Jordmornytt fått sin egen Instagram profil hvor bilder og litt tekst fra hjemmesiden deles. Gjennom de siste dagene har jeg utforsket Instagram, sett på ulike apper for redigering av bilder, andres flotte Instagram profiler og alle mulig hashtags. Det finnes jo så utrolig mye på dette området, nesten litt vanskelig å velge.

Jeg er nemmelig ikke så god på sosiale medier og har selv ikke vært så aktiv på dette tidligere. I tillegg syns jeg faktisk at det er litt skummelt, da det er så stort og offentlig på mange måter. Jeg er av den typen som ikke liker å bli tatt bilde av og har en facebook profil hvor alle bildene er skjult for vennene mine.

Så etter at jeg startet Jordmornytt har jeg virkelig tråkket utenfor min komfortsone gang på gang. Fortsatt den dag i dag, nesten et halvt år etter oppstart av Jordmornytt kan jeg kjenne på en skrekkblandet fryd, men jeg er samtdig veldig stolt og fornøyd. Jeg ser jo at samfunnet har utviklet seg i retning av at veldig mange finner informasjon på internett, så det er viktig at jordmødre henger med og er tilstede på sosiale medier også.

Har dere noen tips, ønsker eller innspill, så send meg gjerne en melding 🙂

Etterhvert som jeg har blitt mer og mer aktiv på sosiale medier ser jeg jo også en stor nytteverdi i at så mange deler av livene sine der. Det er nok mest populært å dele fra de gode dagene eller de fine stundene, men jeg finner også dagligdagse og realistiske bilder fra hverdagen som alle lett kan kjenne seg igjen i.

Følg gjerne Jordmornytt på Instagram under navnet jordmornytt.no og du er også velkommen til å dele bilder med Jordmornytt sine følgere ved å bruke #jordmornytt

Gode venner

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: