Med ønske om et godt nytt år!

God jul og godt nyttår

År 2018 er snart tilbakelagt og Jormornytt vil ønske deg et godt nytt år.

For min del vil årets siste dag tilbringes på jobb. Slik er det å være jordmor, jobben kaller uansett om det er dag, kveld, natt, helg eller helligdag. De fødende skal ønskes velkommen og vi som er på jobb skal forsøke å gjøre nyttårsaften så hyggelig som mulig.

Som i fjor og året før der, vil flere av oss etter endt år reflektere litt over hva som har skjedd. Noen minner oppsummeres i årets julekort, andre minner foreldes i bilder, forblir i tankene eller skal kanskje helst glemmes.

God jul og godt nyttår

Året for Jordmornytt har vært spennende og hjemmesiden har stadig nådd ut til flere.

I sommer passerte Jordmornytt sin Facebook- side over 1000 følgere og flere har vi blitt i løpet av 2018. I tillegg har Jordmornytt sin hjemmeside blitt besøkt over 100 000 ganger, siden den ble startet.

Dette er utrolig hyggelig og er med på å skape enda mer motivasjon til å jobbe videre med Jordmornytt i året som kommer.

Topp fem mest leste innlegg dette året går til:

På Jordmornytt sin Facebook- side har også noen innlegg fått mer oppmerksomhet enn andre.

Topp fem innlegg som har fått mest ”likerklikk” og/ eller kommentarer dette året er:

I forkant av det neste året ønsker Jordmornytt å takke alle følgere og ønsker nye følgere velkommen. Kom gjerne med flere spørsmål og temaønsker til siden, om du sitter inne med noe du lurer på eller vil vite mer om.

Alt godt ønskes dere for det nye året!

Hilsen Jordmornytt <3

Godt nyttår
FOTO: Privat (C)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: